Mosters våde fisse birthe kjær nøgen

Ai haneda sygeplejerske

23/05/ · Lillesøster lå stadig på ryggen på sengen, og jeg kunne se, at hendes fisse var sjaskvåd. Jeg kunne tydeligt høre, hvad mor sagde: ”Du behøver ikke at fortælle mig, hvad du ligger her og laver. Men du kan da i det mindste lukke døren. Michael har stået /5(39). Hun skubbede mig bagover på sofaen og satte sig med et ben på hver side af mig og hendes våde hede fisse modtog min pik, og nu begyndte hun et skoleridt. Hun kneppede mig med pikken helt i bund og i ganske små bevægelser for i næste øjeblik at køre i lange langsomme bevægelser, hvor pikken gled helt ud og helt i bund.

Sex Verden Rundt. Min Moster Min moster Endnu en sommerferie skulle jeg holde hos min moster. Hun havde en virkelig flot figur, hu var ikke tyk, men havde dellerne de rigtige steder. Nu var jeg heldigvis ret godt udstyret, min Pik var 20, cm, lang og virkelig tyk. I det sammen rejste min moster sig og kom hen mod mit vindue. Hun smilede til mig og gav mig penge. Vi spiste sammen, men jeg sagde ikke noget, hun smilte bare, Jeg kunne ikke finde ud af om hun havde opdaget det.

Ida søjborg nøgen Free sex dansk Katrine daugaard nøgen

Jeg er en mand på 30 år, min kone, Lone, er 28 år. Hun er en rigtig flot pige med lange, slanke ben. Brysterne er faste og struttende, og så har hun en lækker lille pariserrøv. For ca. Lone er en spændende pige, som efterhånden afslører, at hun gerne vil udleve nogle af sine sexfantasier.

Sex med tøj på Erotisk film på netflix Skuespillerinder hot scene

Og min moster begyndte da også at arbejde med hele kroppen, efter kort tid kom hun i en vældig orgasme, og min pik føltes som skulle den miste alt blod sådan strammede min moster fisse. Jeg afleverede resten af min sperm oppe i mosters våde fisse. Åh hvor var det skønt, da vi var færdige sagde hun ikke et ord, gav mig et kys på kinden, skyndte sig i tøjet og forsvandt ind til de andre. Moster er blevet lidt fyldigere men har stadig bevaret sin veldrejede krop, selv om der er kommet nogle folder og rynker, og der er kommet lidt grå hår i kussehårene, men hun bliver stadig våd, vellystig og liderlig, når jeg kæler for hende på brysterne og i skridtet og nyder, når jeg fører mit store erigerede lem ind imellem hendes læber eller op i hendes fisse eller røvhul, og hun kalder mig sin dejlige potente .

Amatør slikker fisse

Mine forældre og lillesøster skulle på ferie syd på og jeg var som årig gymnasieelev overladt til at bo alene i vores lille bondehus på landet med den 2-årige Golden Retriever Buster. Det vil sige alene blev jeg ikke, for moster Inge, der på grund af en trafikulykke var blevet enke for et års tid siden, havde tilbudt at bo i huset i de to uger familien var væk.

Jeg var ikke i tvivl om, at det ville blive en rigtig kedelig periode med sådan en halvgammel kedelig dame fra Jylland i gæsteværelset. Det blev aftalt sådan, at forældrene kørte i bil til lufthavnen, og på vej ind tog de moster Inge med, hvorefter hun kørte i deres bil op på landet. Så hun ankom fredag eftermiddag ved tiden. Hun virkede nu mindre kedelig end jeg huskede hende og også noget kønnere. I badet stod Inge og tænkte på Henrik.

Hun kunne ikke fatte, at den lille dreng, som hun huskede, nu var en attraktiv ung mand, sikkert også med en veludviklet dejligt lem. Medens hun brusede sig, blev hun mere og mere blød om lænden over sine tanker og kunne ikke lade være med at lade fingeren lege lidt med kussen, der allerede var dejlig varm og våd ved fantasien om, hvordan sådan en ung, ivrig pik kunne glæde hende, der siden mandens død ikke havde haft anden sex end hendes egne sexlege.

Hun var mere seksuelt opstemt, end hun kunne huske, hun havde været i flere år. Uden egentlig bevidst bagtanke det sagde hun til sig selv senere klædte hun sig pikant på med små sorte tangatrusser, ingen Bh, en meget kort nederdel og en let bluse men med en trøje over. Jeg hentede brænde, men tankerne spøgte hele tiden om mosters frække røv og dejlige bryster, så min pik reagerede med en halvrejsning, selv om jeg vidste, at det var helt hen i skoven med sådanne tanker.

Jeg måtte jo tilstå at jeg var overrasket over, hvor ung og pæn hun så ud. Hun var 33 år og omkring de cm høj, rødligt hår og store bryster, men navnlig hendes røv virkede på en eller anden måde meget fræk. Når hun gik vrikkede hun næsten udfordrende med den, syntes jeg.

Sissy mandlige kone Mai britt vingsøe nøgen Rosalinde mynster nøgen billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *