Mor tube fisse stephania potalivo nøgen

Dansk gruppe sex

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. MILF Lactating og viser hendes smukke gravide krop. 46yr gammel japansk mor lærer ikke hendes skridt, så. FAKings støbning II: Patricia og hendes kæmpe klit. Desperate dreng vil miste sin jomfruelighed.

Jeg er 24 og er forvirret over min seksualitet, skønt jeg kun har været involveret i heteroseksuelle forhold. Nu til mine fantasier. De begynder alle med, at jeg kører i en stationcar, alene, langs Stillehavskysten. Jeg samler altid den samme smukke kvinde op, som er på stop. Else og jeg havde vist nok siddet og fået et par drinks over tørsten, da hendes store Grand Danois pludselig fik lyst til at være med i vor lille pige samvær.

Sex massage i århus Pige på live cam Tykke og smukke kvinder

Herunder finder du et utal af frække, hede sexnoveller, der alle er skrevet af dygtige litterære kapaciteter, som mestrer det danske sprog. Du finder derfor næppe nogen sexnoveller andre steder, som er skarpere på den sproglige og storytelling-mæssige del end vores. Derudover er vores noveller smaskfrække og hotte, som sexnoveller naturligvis skal være.

Tilgængelig som lyd. Kvindelig hovedperson. Mandlig hovedperson.

Dansk pige hørsholm Modne kvinder fucking gallerier Sorte røv anal billeder

Shot at monster of punk @ kulturmaskinen odense 23 maj Gay asiatiske twinks drikker piss og slikker nogle cum. Denne første timer er sjov som fuck! Lexxi Steele – Jeg vil have min far til at tage min jomfru. Lige mænd elsker Shemales (Vintage) # 2. Amatør – Torpedo Tits Sjovt Kærlig Ældre DP IR CIMs MMMF.

Nøgne modne damer

Svigermor eller Karen som jeg tit kaldte hende, hun var det mest underlige menneske jeg nogensinde havde kendt, de fleste ville sikkert tilføje at min kone var endnu mere underlig end hendes mor, men med hende var der kun tale om hendes konstante liderlige opførsel, som til tider føltes som en form for nymfomani og det kunne man acceptere eller lade være, for liderlig det var hun og hun blev nok aldrig mæt.

Men svigermor var underlig, for samtidig med at hun igennem fem år ikke tålte synet af mig, fordi jeg valgte hendes datter frem for hende selv og alligevel smed hun sig for mine fødder, så snart jeg ville lægge rør ind hos hende, eller da jeg tilbød hende at massere hendes numse med creme, for at fjerne tre små hæmorider i hendes anus, en behandling jeg holdt kunstigt i live, for at besøge hende af og til og kneppe hendes kusse, som nok mindede meget om min kones fisse, sikkert fordi de var tæt beslægtet og var af samme kød, men alligevel var der meget forskel på dem og ligeså stor forskel på hvad de gerne ville opnå og hvordan det hele foregik, men de var begge to, skrubhamrende liderlige og der skulle ikke ret meget til før de smed trusserne og var klar til at kneppe.

Da jeg fjernede isterningerne og kom creme på mine fingre og begyndte at massere hendes numse, så sagde hun, du skal bare vide at jeg hader at få en endefuld i min bare ende og jeg skal nok fortælle dig hvorfor, men det jeg gerne vil sige til dig skat, det er at jeg vil elske at du vil lege med mig, lige meget hvad du vil lege og hvis du meget gerne vil smække mig i min bare ende, så vil jeg også finde mig i det, bare at du aldrig slår mig med en bøjle eller en kæp, for så bliver jeg meget ked af det, men ellers må du gøre lige hvad der passer dig, bare du knepper mig inden du går fra mig.

Jeg er meget glad for at du fortæller mig det Karen, fordi inden der er gået fjorten dage, så ligger du en dag over mine knæ og får en god gammeldags endefuld i din bare ende, med min hånd, både fordi du fortjener det og fordi jeg er vild med det, men også fordi jeg vil vise dig hvor liderligt sådan en omgang i numsen kan være, når man er enige om det.

Men nu er jeg snart færdig med at massere din numse, så lægger du dig på ryggen lille skat og bøjer dine små pusselanker op så dine under ben kan lægges på mine skuldre og dine knæ er udfor dine små ører, så din numse er spændt sammen og der vil jeg kneppe din liderlige kusse, det hedder populært for slavestillingen, fordi du ikke kan røre dig, men jeg siger dig Karen at denne stilling er din datters foretrukne, fordi du mærker min piks ind og udadgående bevægelser endnu mere liderligt og hvis du tør, så kan du selv spørge Inger om det ikke er rigtigt at hun elsker den stilling.

Havde Inger moret sig kongeligt, da jeg i sin tid skulle behandle hendes mor numse og massere hendes hæmorider, så var der andre toner i hendes stemme da hun en morgen klokken lidt over fem, kom tudbrølende hjem og stod som en lille pige med et par blodplettede trusser i hånden og fortalte mig med hikkende stemme at hun var blevet voldkneppet i sin numse af en tysk forretningsmand. Og da jeg klædte min elskede af og lagde hende på maven, fortalte hun om deres aftale om et almindeligt knald, men da de lå stærkt berusede i et hotelværelse og han havde lyst til lidt stramt om sin pik og ikke i sin brandert var tilfreds med hendes fisse, så voldtog han hende i numsen, selvom hun nægtede ham det og protesterede kraftigt, men det ragede ikke ham, han voldtog mig skat og han stoppede en stor porcelænsfigur ind i numsen på mig, åh hvor har jeg ondt i numsen skat!

Jeg fik anbragt hende på knæ og da jeg skulle hjælpe min elskede inden min morgenkaffe var gledet ned, så var jeg meget tilfreds med at det var den ende jeg skulle arbejde med, da hun stank som et nedlagt værtshus ud af halsen og hun kunne samtidig glæde sig over at jeg efterhånden var ekspert i damenumser, da hendes mor havde været meget tilfreds med min behandling af hendes numse og da jeg så skaden an på Ingers blødende numse, med flere småskader rundt om selv anus, så hentede jeg fire isterninger for at køle numsen ned og stoppe blødningerne.

Men nu protesterede hun kraftigt og galede op fordi kulden i bagdelen fik hende til at fryse grusomt, men jeg gav hende et par ordentlige klask i hendes bare ende og sagde vredt, nu ligger du helt stille tøs, ellers skal du få sådan en endefuld i din bare ende at du får noget at skrige over, for det er hvad du har fortjent, når du sådan render rundt i byen og lader fremmede mænd kneppe dig, husk dog på at du er en gift kone.

Det sidste hørte hun ikke fordi hun var faldet i søvn, så følte jeg mig som en rigtig læge der behandlede en bedøvet patient og jeg må indrømme at det også var meget nemmere at få hendes numse til at bedres, efter hun sov og ikke forhindrede mig i at hjælpe hende. Som mit liv hele tiden ændrede sig, så lå det mig klart at jeg måtte udvide min viden omkring emnet damenumser, så jeg opsøgte flere studier på området, for ikke nok med at Karen som var min svigermor havde anlæg for hæmorider, som der stod i lærebøgerne, ville komme igen efter få måneder, når hun igen levede livet, som hun opfattede det skulle leves.

Og da min elskede kone lille søde Inger, der nu havde været udsat for et tysk bagholdsangreb og lå med numsen i vejret og døjede med blodsprængte årer og små rifter og ar, omkring hendes lille stramme numse, så var det et studium der for mig ville blive et aktuelt emne. Også fordi jeg opdagede ret hurtigt at når man står og behandler en dames stramme numse, så er der ikke ret langt ned til den rigtige indgang, der ved enkelte kælende strygninger får indehaveren af numsen til at gå ud i liderlige støn og kræve at hendes kusse bliver kneppet sønder og sammen.

Og da jeg kom på inspektion hos Karen og bad hende trække trusserne ned og stille sig foroverbøjet så jeg kunne inspicere hendes numse og konstatere om den skulle smøres, masseres eller bare skulle kæles lidt, men jeg kunne se at der så småt var ved at opstå en lille ridse i hendes numse. Så jeg krævede hendes opmærksomhed og bad hende frembringe to store vandfade og da de var en realitet og stod på badeværelset, så kom jeg iskoldt vand i det ene kar og fyrre grader varmt vand i det andet og så skulle min lille søde svigermor, som ikke brød sig om mig, før jeg startede med at opvarte hendes numse med massage, men hun stod splitternøgen og lod mig styre hendes bagdel ned i det varme vand, som brændte i hendes numse og efter tre minutter skiftede vi over til isvandet og her fik hun et kuldechok, men det kaldes vekselbade og får hæmoriderne til at trække sig sammen så de efter lidt creme, forsvinder af sig selv.

For meget onani Erotisk massage østjylland Sofie lassen nøgen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *